Feldolgozóipari cégek gépeit gyártjuk és javítjuk - mert a termelés nem állhat le egy percre sem!

Az IMB-Vadkert Kft. mechanikus-berendezés összeszerelő munkatársat keres azonnali kezdéssel

Dolgozz Soltvadkerten

Ha Soltvadkerten vagy a környéken laksz és van műszaki érzéked, a
legjobb helyen jársz!

Egy 20 éves cégnél

Vállalatunk itt volt az előző majd’ negyedszázadban és itt lesz a
következő 20 évben is!

Jól fogod magad érezni

Stabil állásod lesz, jól megfizetünk, vidám csapatban dolgozhatsz, nagyon hasznos tevékenységet végezve!

Izgalmas kihívások várnak rád!

Értéket állítunk elő

A gépek gyártását a saját telephelyünkön, a javításokat vagy szintén itt, vagy a megrendelő telephelyén végezzük.

A legkülönfélébb helyzeteket oldjuk meg sikerrel, hogy a termelés zavartalanul folytatódhasson – ezzel mind a mi cégünk, mind az ügyfeleink hasznos értéket állítanak elő a magyar gazdaság számára!

Ebben az energikus csapatban imádni fogsz dolgozni!

Kiterjedt piacokkal rendelkezünk

A legkülönbözőbb iparágak számára gyártunk speciális gépeket.

Például részt veszünk fóliafeldolgozó cégek gépeink karbantartásában, saját gyártású konfekcionáló gépünkből már több száz (!) működik az országban, de készítettünk már fagöngyöleg, valamint láda gyártó gépet, mint ahogy fabrikett gyártó gépet is.

De volt már nem kevés élelmiszer-ipari megrendelésünk, Új termelő egységünkben behegeszthető símítózárat, cipzárat , illetve tasakokat gyártunk. Talajtakaró- fütőpaplanok gyártására alkalmas berendezéssel is rendelkezünk. A sort hosszasan folytathatnánk.

Évekre előre tele vagyunk megrendelésekkel

Egy gyártó vagy feldolgozó cég szempontjából kulcstevékenységet végzünk – hiszen stabilan működő gépek nélkül nem tudják végezni a tevékenységüket.

Jelenleg megrendelésekkel évekre előre el vagyunk látva, és közben jönnek még ugye a javítások is.

Ez azt jelenti számodra, hogy valóban stabil munkahelyen fogsz tudni elhelyezkedni, ahol akár egyre feljebb is haladhatsz a karrier-létrán.

Jelenleg nyitott pozíciók a cégünknél

Válaszd ki, hogy képesítéseid és tapasztalatod alapján melyiket pályáznád meg a legszívesebben

Mechanikus-berendezés összeszerelő

Gépeket, géprészleteket állít elő szakaszos vagy folyamatos gyártással.

Ez a munkakör most a legfontosabb a cégünknél: ha megpályázod, nagyon hamar munkába állhatsz!

Villamosberendezés összeszerelő

Villamossági és elektronikai gépeket, géprészleteket állít elő szakaszos vagy folyamatos gyártással.

Gépésztechnikus - gépészmérnök

Részt vesz gépek, géprendszerek, mechanikus berendezések tervezésében, gyártásában, működ-tetésében, szerelésében, karbantartásában és javításában.

Villamosmérnök

Részt vesz gépek, géprendszerek vezérlésének, elektromos berendezéseknek a tervezésében, gyártásában, működtetésében, szerelésében, karbantartásában és javításában.

Miért szeretnek nálunk dolgozni a munkatársaink?

Íme pár nagyon jó érv, hogy miért mellettünk tedd le a voksodat

Jó fizetés

Mi megbecsüljük a munkatársainkat.

Ha úgy érzed, hogy a munkahely, ahol most dolgozol, nem ismeri el a munkádat – anyagilag is -, itt az ideje megfontolnod, hogy céget válts és csatlakozz a mi csapatunkhoz!

Nálunk a fizetés minden hónapban időben megérkezik!

20 éve stabil vállalat

A cégén élén olyan vezetővel, aki immáron két évtizede kormányozza a hajót jó irányban – tekintet nélkül mindenféle gazdasági helyzetre.

Mi itt voltunk az előző 20 évben, és itt leszünk ezután is, ugyanis olyan széles körből kerülnek ki a megrendelőink, hogy mindig tudunk az épp húzó ágazatnak dolgozni.

Közel a lakhelyedhez

Nem csak Budapesten vagy Kecskeméten van jó állás!

Ha Soltvadkerten vagy a környéken laksz, akkor végre nem kell minden nap egy csomót utaznod, munka után hamar otthon leszel, nem megy a fél életed el buszozgatásokkal.

Szakmai fejlődés

Izgalmas kihívások, a külső munkák miatt új gépek és technológiák megismerése fog számodra fejlődést hozni.

Ezen kívül szívesen támogatjuk munkatársainkat képzésekkel és tanfolyamokkal is, hogy egyre jobb szakemberekké váljanak.

Családias hangulat

Így fogalmazta meg Zsolt, aki már lassan egy évtizede dolgozik nálunk:

„Családias hangulat van, nem egy robotmunka jellegű cég, ahova utál az ember bejárni Az iskolapadból kiesve érkeztem ide és már a 7. évemet taposom.

És a cégnek köszönhetően úgy érzem, hogy egy olyan szakember lett belőlem, hogy bárhol bármikor megállom a helyem – és nem csak az általam elvégzett szakmában.”

 

Nézzük, kikkel szeretünk mi együtt dolgozni

Örömmel látunk a csapatunkban akár már holnaptól, ha...

 • Szeretsz precíz munkát kiadni a kezeid közül
 • Szeretsz változatos műszaki kihívásokat megoldani
 • Meg tudsz felelni a kiválasztott munkakörre vonatkozó elvárásoknak

Valószínűleg nem mi leszünk Neked a legjobb választás, ha...

 • Ha csak egy unalmas, robotikus munkát keresel
 • Ha nem vagy hajlandó új dolgokat tanulni
 • Ha nem vagy pontos, precíz, munkádban igényes

Mit kell pontosan csinálni az egyes munkakörökben?

Kattints annak a munkakörnek a fülére, amelyikről több infót szeretnél

Gépeket, géprészleteket állít elő szakaszos vagy folyamatos gyártással. Munkájával kapcsolatosan ellenőriz, karbantart, dokumentál és anyagmozgatást végez.

Feladatai:
1. Részegységek, mechanikusi rendszerek összeszerelése, valamint az egységek behelyezése, beigazítása és beerősítése a készülékekbe, részegységekbe vagy gépházakba;
2. Az elkészült emechanikaii alkatrészek és készülékek, a gépelemek ellenőrzése és tesztelése, a hibásan összeszerelt termékek kiszűrése;
3. A megrendelések, a műszaki leírások, ábrák és rajzok ellenőrzése a szükséges anyagok és szerelési utasítások meghatározása céljából;
4. Termelési és operatív adatok nyilvántartása meghatározott nyomtatványokon;

Elvárások:
1. Géplakatos,vagy más fémipari végzettség;
2. Számítógép kezelői ismeretek;
3. B típusú vezetői engedély

Villamossági és elektronikai gépeket, géprészleteket állít elő szakaszos vagy folyamatos gyártással. Munkájával kapcsolatosan ellenőriz, karbantart, dokumentál és anyagmozgatást végez.

Feladatai:
1. Részegységek, elektromos és elektronikai rendszerek összeszerelése, valamint az egységek behelyezése, beigazítása és beerősítése a készülékekbe, részegységekbe vagy gépházakba;
2. Az elkészült elektromos, mechanikai vagy elektronikai alkatrészek és készülékek, a huzalozás és az áramkörök ellenőrzése és tesztelése, a hibásan összeszerelt termékek kiszűrése;
3. A megrendelések, a műszaki leírások, ábrák és rajzok ellenőrzése a szükséges anyagok és szerelési utasítások meghatározása céljából;
4. Termelési és operatív adatok nyilvántartása meghatározott nyomtatványokon;

Elvárások:
1. Elektroműszerész végzettség;
2. Számítógép kezelői ismeretek;
3. B típusú vezetői engedély;

Részt vesz gépek, géprendszerek, mechanikus berendezések tervezésében, gyártásában, működtetésében, szerelésében, karbantartásában és javításában.

Feladatai:
1. Gépek, mechanikai berendezések és mechanikai alkatrészek gyártásának, felhasználásának, karbantartásának és javításának műszaki és minőségügyi tervezése, irányítása;
2. Üzemzavarok, minőségi problémák megszüntetése és kivizsgálása;
3. Új termékek gyártásának figyelemmel kísérése és a kezdeti problémák (típushibák, technológiai és dokumentációs hiányosságok stb.) jelzése, kiküszöbölése, gépek és mechanikai berendezések, létesítmények és alkatrészek kutatásával és fejlesztésével, illetve prototípusok tesztelésével kapcsolatos műszaki segítség nyújtása;
4. Gépek és mechanikai berendezések, létesítmények és alkatrészek gyártásának, felhasználásának, karbantartásának és javításának műszaki ellenőrzése az előírásoknak és szabályoknak megfelelő teljesítmény és működés biztosítása érdekében;
5. Gondoskodás arról, hogy a gépészeti tervek és az elkészült munka megfeleljen a műszaki leírásnak, a szabályoknak és a szerződési feltételeknek.

Elvárások:
1. Szerkezetlakatosi, géplakatosi, forgácsolási gyakorlat;
2. CAD programkezelési ismeretek (Creo )
3. B típusú vezetői engedély

Részt vesz gépek, géprendszerek vezérlésének, elektromos berendezéseknek a tervezésében, gyártásában, működtetésében, szerelésében, karbantartásában és javításában.

Feladatai:
1. Gépek, berendezések és elektromos, elektronikai alkatrészek gyártásának, felhasználásának, karbantartásának és javításának műszaki és minőségügyi tervezése, irányítása;
2. Üzemzavarok, minőségi problémák megszüntetése és kivizsgálása;
3. Új termékek gyártásának figyelemmel kísérése és a kezdeti problémák (típushibák, technológiai és dokumentációs hiányosságok stb.) jelzése, kiküszöbölése, gépek és elektromos berendezések, létesítmények és alkatrészek kutatásával és fejlesztésével, illetve prototípusok gyártásával, tesztelésével kapcsolatos műszaki segítség nyújtása;
4. Gépek és elektromos berendezések, létesítmények és alkatrészek gyártásának, felhasználásának, karbantartásának és javításának műszaki ellenőrzése az előírásoknak és szabályoknak megfelelő teljesítmény és működés biztosítása érdekében;
5. Gondoskodás arról, hogy az elektromos, elektronikai tervek és az elkészült munka megfeleljen a műszaki leírásnak, a szabályoknak és a szerződési feltételeknek.

Elvárások:
1. Elektroműszerészi , áramkörtervezési, gyártási, kapcsolószekrény szerelési gyakorlat;
2.Tervezői programok kezelési ismerete (EPLAN, nyáktervező, stb.)
3. Programozási gyakorlat ( PC, PIC , C, Java ,stb.)
3. B típusú vezetői engedély

László immáron 20 éve vezeti a céget – és ebbe a csapatba vár most Téged is!

Szeretettel köszöntelek, a nevem Ivanics László, és az IMB-Vadkert vállalat tulajdonosaként őszintén remélem, hogy megtalálod nálunk a második otthonod!

Ha Soltvadkert környékén laksz és szeretnél egy stabil cégnél egy izgalmas állást, egy jó csapatban dolgozni, akkor add le az alul lévő űrlapon a jelentkezésed, amit pár napon belül elbírálunk és visszajelzünk a számodra!

Egyet tudnod kell: ha nálunk fogsz dolgozni, az alábbiakra biztosan számíthatsz:

 • Jó fizetést fogsz kapni,
 • Biztosítjuk számodra a szükséges oktatást-képzést,
 • Vidám csapatban fogsz tudni dolgozni.
 • Viszont tudnod kell, hogy mi a munkájukra igényes, precíz szakembereket keresünk,
 • Akik hajlandóak és szeretnek is dolgozni.

Ha ezzel együtt azt mondod, megér egy próbát, akkor ne késlekedj, töltsd ki az űrlapot.

Pályázd meg a Neked szimpatikus állást az alábbi űrlap kitöltésével

Amennyiben szeretnél nálunk elhelyezkedni, minél előbb add le a jelentkezésed,
mert a nyitott pozíciók általában hamar betelnek, nehogy lemaradj!

Hogyan zajlik a kiválogatási folyamat, mi fog történni az űrlap kitöltése után?

Miután kitöltöd az űrlapot, és rákattintasz alul a “Jelentkezés elküldése” gombra, egy visszaigazoló oldal fog megjelenni, mely jelzi, hogy a rendszerünk fogadta a jelentkezésed.

Mi pár naponta átnézzük az addig beérkezett pályázatokat, és eldöntjük, kiket szeretnék személyes interjúra behívni.

Erről telefonon fogunk értesíteni.

Ha a pályázatod alapján nem tudunk sort keríteni a személyes találkozóra, akkor pedig e-mailben fogjuk ezt jelezni.

Sikeres elbírálás esetén tehát következik egy nagyjából 20-30 perces személyes beszélgetés, ahol Te is felteheted minden kérdésed, és persze mi is szeretnénk téged megismerni.

Ha ezen a beszélgetésen kölcsönösen úgy ítéljük meg, hogy “egymás tenyerébe tudunk csapni”, akkor akár másnaptól munkába állhatsz.

Természetesen, ha köt az előző munkahelyeden a felmondási idő, ezt figyelembe fogjuk venni.

Ha további információra lenne szükséged, készséggel állunk a rendelkezésedre:

E-mail: imbkft@imbvadkert.eu

Tel.: +36-30/995-6075

Ne utazgass messzire, jó állás Soltvadkerten is van!
Az így felszabadult időt fordítsd magadra vagy töltsd a családoddal!

IMB-Vadkert Kft. | imbvadkert.eu | 6230 Soltvadkert, Bajcsy-Zsilinszky u. 41.
+36-30/866-80-31 | imbkft@imbvadkert.eu